skip to Main Content

Psykolog med speciale i mænd med stress i midten af København

Få hjælp med at få:

  • Ro i hovedet fra tanker, bekymringer og stress
  • Overblik, fokus, beslutnings- og handlekraft
  • Et ståsted og fundament i en verden og en hverdag, der vender og drejer sig

Psykolog er en videnskab der favner bredt. Jeg har valgt at specialisere mig inden for:

  • Stress psykolog
  • Psykolog for mænd

Størstedelen af mine klienter er mænd i alderen mellem 20-40 år. Fælles for dem er, at de har føler, at deres hverdag er overvældende. Det er oftest enkelte komponenter som forventninger fra arbejde, partner, familie, venner og ikke mindst til sig selv der tynger.

I min praksis er du i sikkerhed for at kunne åbne dig op, så vi sammen kan kortlægge roden til din stress, og finde frem til hvordan vi hjælper dig af med den.

I det psykologiske arbejde med privatpersoner går jeg altid nysgerrigt og fokuseret til værks. Det forudsætter, at jeg har både et bredt og et snævert perspektiv på samtalen og din situation. Jeg lægger vægt på, at du oplever plads til at bringe det i spil, som er vigtigt for dig, men samtidig fokusere samtalen i en grad, så du hver gang går fra samtalerne med et konkret udbytte.

Min faglige bagrund som psykolog for mænd

Jeg er psykolog fra Københavns universitet og en fagnørd helt ind i hjertet. Det betyder, at jeg holder mig opdateret på forskning og udvikling indenfor de psykoterapeutiske metoder og anvender dem, som der er evidens for den største effekt af. Jeg har fokus på at skabe mærkbar værdi gennem hver samtale, og et forløb skal ikke vare længere end højest nødvendigt.

Min akademiske viden og faglighed gør også, at jeg er skarp på, hvad jeg kan hjælpe med, og hvad jeg ikke kan hjælpe med. Vurderer jeg, at problemstillingen kræver en anden (fx psykiatrisk indsats), vil jeg være opmærksom på at vejlede dig der til, hvor du kan få den bedste hjælp. Jeg indgår i et tæt netværk af psykologer, hvis faglighed jeg kan stå på mål for, og som jeg kan drage på i et sådan tilfælde.

Virker hverdagen overvældende og går du rundt med en masse tankemylder? Det er mit speciale, især med patienter som er mænd. Jeg er din stress psykolog med praksis i det centrale København.

PRISER

Priserne på mine ydelser er oplistet her. Prisen dækker selve samtalen, samt forberedelse, journalskrivning, husleje, administration, skatter m.v.

Individuel samtale
900,- DKK
1 time
Individuel/Par samtale
1350,- DKK
1,5 time
Individuel samtale - Studerende
750,- DKK
1 time

No man is an island entire of itself…

– John Donne, 1624

Politikker og vilkår

Afbud og ombookning

Afbud og ombookning kan foretages over sms, e-mail eller telefon, og skal ske inden kl. 14 dagen før en aftalt tid. Dette er for at min hverdag også kan hænge sammen. Hvis afbuddet eller anmodningen om ombookning kommer senere faktureres den oprindelige aftales fulde pris.

Betaling

Betaling kan ske kontant, med kort, via Mobilepay eller som bankoverførsel.

Sygesikring

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen. Der er derfor fuld egenbetaling på mine ydelser.

Som psykolog og medlem af Dansk Psykolog Forening arbejder jeg under de Etiske Principper for Nordiske Psykologer og desuden altid under tavshedspligt.

Kontakt mig endelig hvis du har brug for eller spørgsmål til mine ydelser. Jeg nås nemmest per e-mail.

Back To Top