Psykologiske ydelser

– Psykolog med speciale i mænd med stress –
Trygge rammer hvor du kan tale frit

Min målgruppe: Størstedelen af mine klienter er mænd i alderen 25-50 år. Fælles for dem er, at de oplever, at deres hverdag er overvældende eller uhåndterbar. Det er oftest enkelte komponenter som fx forventninger fra arbejde, partner, familie, venner og ikke mindst sig selv, der tynger. I min praksis får du et nødvendigt rum, hvor du kan åbne op, så vi sammen får kortlagt roden til din stress, og får fundet frem til, hvordan du kommer på ret køl og ret kurs igen.
Min tilgang: I det terapeutiske arbejde går jeg altid nysgerrigt og fokuseret til værks. Det forudsætter, at jeg både har et bredt og et snævert perspektiv på samtalen og din situation. Med det mener jeg, at du skal opleve plads til at bringe det i spil, som er vigtigt for dig, men jeg samtidig styrer og fokuserer samtalen i en grad, så du hver gang går fra samtalerne med et konkret udbytte.
Praktisk om samtalerne: Samtaler holder jeg online og oftest i aftentimerne. Det er fleksibelt for begge parter, og jeg har erfaret, at de fleste af mine klienter foretrækker aftentimerne.

Priser

INDIVIDUEL
SAMTALE

900,- DKK – 1 time

INDIVIDUEL-/
PARSAMTALE

1350,- DKK – 1,5 time

Indsatser for grupper og organisationer

Samlet pris aftales konkret

Min faglige baggrund som psykolog for mænd

Jeg er psykolog fra Københavns universitet og en fagnørd helt ind i hjertet. Det betyder, at jeg holder mig opdateret på den nyeste forskning og udvikling indenfor psykologien og de psykoterapeutiske metoder og anvender dem, som der er evidens for den største effekt af.

Jeg har fokus på at skabe mærkbar værdi i hver samtale, og et forløb skal ikke vare længere end højest nødvendigt.

Min akademiske viden og faglighed gør også, at jeg er skarp på at vurdere, hvad jeg kan hjælpe med, og hvad jeg ikke kan hjælpe med. Vurderer jeg, at problemstillingen kræver en anden (fx psykiatrisk) indsats, vil jeg være opmærksom på at vejlede dig der til, hvor du kan få den rette hjælp. Jeg indgår i et tæt netværk af psykologer, hvis faglighed jeg kan stå på mål for, og som jeg kan drage på i sådan tilfælde.

Har du en virksomhed eller en aftale med din arbejdsgiver? Flere af mine klienter er virksomhedsejere eller har særlige aftaler med deres arbejdsgivere. De er ofte glade for at finde ud af, at deres individuelle samtaler kan faktureres direkte til virksomheden mod påløb af moms.

Psykologi er en videnskab, der favner bredt

Jeg har valgt at specialisere mig som
  • Stresspsykolog
  • Psykolog for mænd

Få hjælp til at få

  • Ro i hovedet fra tanker, bekymringer og stress
  • Overblik, fokus, beslutnings- og handlekraft
  • Et ståsted og fundament i en verden og en hverdag, der vender og drejer sig